Coronavirus

Geplaatst

Wij, het comité van de Hardenbergervierdaagse heeft besloten om de avondvierdaagse en de Klepperstadtocht niet door te laten gaan! Helaas is het natuurlijk niet verantwoordelijk voor iedereen die hier aan mee werkt, loopt en kijkt. Wij hopen in 2021 de Hardenberger vierdaagse en Klepperstadtocht weer te mogen organiseren.

AVG

Geplaatst Een reactie plaatsen

Door het deelnemen aan de wandelvierdaagse gaan deelnemers akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, op video en/of op social media voor promotionele activiteiten van de Hardenberger Vierdaagse & Klepperstadtocht. Mocht hiertegen bezwaar zijn, meldt u zich bij het comité of stuur een bericht via de website hardenbergervierdaagse@gmail.com

Processierups – teek

Geplaatst

Hier vindt u alle informatie over de processierups en de teek: Binnenkort start de Hardenberger vierdaagse. Mensen wandelen dan ook veel in het groen en hebben hierdoor kans op een tekenbeet of hinder van  de eikprocessierups. GGD Twente geeft voorlichting over het voorkomen van tekenbeten en bestrijden van de eikprocessierups en doen dit o.a. door middel van het verstrekken van folders en posters:

Inschrijfgelden

Geplaatst

De inschrijfgelden voor 2019 zijn: Wandelvierdaagse €4.00 Dagtocht (alleen zaterdag) €3.00 Kleutertocht €2.00 Klepperstadtocht 20 km €5.00 (incl. 1 consumptie) Klepperstadtocht 40 km €7.00 (incl. 2 consumpties)

Vertrek en eindpunt

Geplaatst

Vertrek en eindpunt van de wandelvierdaagse op woensdag t/m vrijdag en het vertrek op zaterdagmiddag is: Vechtdal college Burg. Schuitestraat 3 7772 BS  Hardenberg Het eindpunt op zaterdagmiddag is: Sportpark De Boshoek, Hessenweg 74, 7771 RG Hardenberg. Hierna volgt het defilé naar de Markt in Hardenberg.