Whatever you were told by them About Web Site to Write Essays for you personally Is Dead Wrong…And Here Is Why

Geplaatst Een reactie plaatsenGeplaatst in Thesis Writer

Whatever you were told by them About Web Site to Write Essays for you personally Is Dead Wrong…And Here Is Why A few the solutions tend to get left behind on due dates due to lack of enough authors to strike the incoming work. Hence, bear that at heart when you start thinking about purchasing a kind my essay help. Every essay solution contains many authors, all of that has […]

AVG

Geplaatst Een reactie plaatsenGeplaatst in Geen categorie

Door het deelnemen aan de wandelvierdaagse gaan deelnemers akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, op video en/of op social media voor promotionele activiteiten van de Hardenberger Vierdaagse & Klepperstadtocht. Mocht hiertegen bezwaar zijn, meldt u zich bij het comité of stuur een bericht via de website hardenbergervierdaagse@gmail.com

Thema “natuur & milieu”

Geplaatst Geplaatst in Geen categorie

Thema natuur en milieu: Dit jaar is het thema ‘natuur en milieu’.  Er zijn 3 prijzen te winnen (per afstand) voor de groepen die dit thema het origineelst uitbeelden. Er wordt alleen op zaterdagmiddag gejureerd. We zien uit naar jullie creaties, het zal weer een kleurrijk en vrolijke afsluiting worden!

Processierups – teek

Geplaatst Geplaatst in Geen categorie

Hier vindt u alle informatie over de processierups en de teek: Binnenkort start de Hardenberger vierdaagse. Mensen wandelen dan ook veel in het groen en hebben hierdoor kans op een tekenbeet of hinder van  de eikprocessierups. GGD Twente geeft voorlichting over het voorkomen van tekenbeten en bestrijden van de eikprocessierups en doen dit o.a. door middel van het verstrekken van folders en posters:

Vertrek en eindpunt

Geplaatst Geplaatst in Geen categorie

Vertrek en eindpunt van de wandelvierdaagse op woensdag t/m vrijdag en het vertrek op zaterdagmiddag is: Vechtdal college Burg. Schuitestraat 3 7772 BS  Hardenberg Het eindpunt op zaterdagmiddag is: Sportpark De Boshoek, Hessenweg 74, 7771 RG Hardenberg. Hierna volgt het defilé naar de Markt in Hardenberg.

Afsluiting vierdaagse

Geplaatst Geplaatst in Geen categorie

De afsluiting van de vierdaagse en Klepperstadtocht belooft weer een groot feest te worden. De laatste kilometertjes naar de Markt worden de wandelaars begeleid door maar liefst 8 muziekkorpsen. Van harte welkom: Drumfanfare St. Caecilia Raalte, Drumband en Fanfare C.M.V. Hardenberg, K.N.A.Hardenberg, Chr.Muz.Ver. Jubal Dedemsvaart, Muz.ver. Harmonie Vroomshoop, Drum en Showband Dynamix Coevorden en S.D.G. Westerhaar.